جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر می‌شود

سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران صفر می‌شود یک جمعیت شناس با اشاره به پیر شدن رشد جمعیت کشور در ۱۴۲۰ تاکید کرد: از امروز باید به فکر تامین زیر ساخت های درمانی و رفاهی برای دوران سالمندی کشور باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، شهلا کاظمی پور جمعیت شناس با اشاره به سیر کاهنده باروری در ایران و شتاب گرفتنِ این حوزه گفت: مرگ و میر به دلیل سالمندی جمعیت، رو به افزایش است و لذا فزونی گرفتن جمعیت، روز به روز افول می‌گذارد.

 

وی بر اساس پیش بینی‌ها گفت: بعد از ۱۴۲۰ رشد جمعیت به صفر رسیده و مرگ و میر مساوی با موالید شده و سپس رشد جمعیت منفی خواهد شد. در این راستا سهم جمعیت فعال کاهش و سهم سالمندان بیشتر می‌شود. به همین خاطر باید سیاست گذاری‌های متعدد داشت تا باروری افزایش پیدا کند و این مهم، مستلزم برنامه‌های متعددی است.

 

کاظمی پور با بیان اینکه با سالخوردگی جمعیت، شمار افراد سالمند چندین برابر می‌شود، گفت: از امروز باید به فکر نیاز این افراد باشیم که به مسائل بهداشتی و رفاهی و زیر بنایی باز می‌گردد.

 

این جمعیت شناس خاطرنشان کرد: اجرای قانون با مشکلاتی رو به رو است چون در کشور همواره برای بسیاری برنامه‌ریزی ها با کمبود بودجه مواجه هستیم.

 

وی ضمن تحلیل محتوای قانون جوانی جمعیت گفت: مشوق‌ها برای وام ازدواج و تشویق برای فرزند آوری دارای بار مالی است و قانون را با دست انداز رو به رو کرده است.

 

کاظمی پور همچنین این قانون را روی کاغذ خوب توصیف کرد و افزود: اگر این قانون به خوبی اجرا شود، میانگین تعداد فرزندان کمی بیشتر می‌گردد و هرچه بار مالی قانون پاسخ داده شود، آمار فرزند آوری اندکی بیشتر می‌شود. پس باید اقدامات فرهنگی و دراز مدت را در نظر بگیریم تا نگرانی خانواده‌ها در زمینه فرزند آوری، بر طرف گردد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار